2021-05-16 09:04:33• hírek • Szatmár.ro

Sokan voltak kíváncsiak a Tavaszi Retróparádén felsorakoztatott autócsodákra

Május 15-én, szombaton 11 órától 14 óráig tekinthették meg az érdeklődők a nagykárolyi dendrológiai parkban, azaz a kastély-kert lovarda felőli részén kiállított autócsodákat.

A 2021-es Tavaszi Retróparádén 92 ritkaságszámba megnő gépkocsi és motorkerékpár került bemutatásra.

Több jármű, korát meghazudtoló pompában díszelgett, küllemüket elnézve gondolhattuk volna azt is, hogy talán néhány napja gurultak le a gyártósorról. Viszont természetesen ez nem igaz, hiszen évtizedekkel ezelőtt gyártották ezeket a gépeket, viszont gazdáik ma is nagy gonddal és odafigyeléssel, kivételes értékként bánnak velük. Ennek köszönhető sziporkázó a kinézetük is.

A kiállított járművek közül több, különböző kiállításokon és szalonokban is díjat kapott már.

Az autócsodák között a bámészkodók is lelkesen sétáltak, sok járművel fotózkodtak, vagy éppen annak történetéről érdeklődtek gazdájánál.

Az idei Tavaszi Retróparádé nagykárolyi állomása előtt Marosvásárhelyen és Tusnádfürfőn is bemutatkozott, a májusi hónap folyamán pedig Szlatinán, Konstancán és Petrozsényben folytatódik a kiállítás.

A szombati esemény a Romániai Retromobil Club Szatmár megyei szervezete és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ szervezésében valósult meg.











Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: